Hot Yoga

Infrarød.dk leverer kvalitets infrarøde varmepaneler til dit Hot Yoga studie. Vi sikrer dig at dine varmepaneler kører upåklageligt og nemt styres af dig.

Eksempel på differentieret infrarød opvarmning i et Hot Yoga studie

Med differentieret varme i dit Hot Yoga studie kan du opdele studiet i flere forskellige varme zoner for at tilfredsstille flest mulige af dine besøgende. De infrarøde varmepaneler gør at man har mulighed for at opnå forskelle i temperatureren zonevis, idet de primært opvarmer personen, elementerne og interiøret i rummet.

For at sikre den bedste styringsløsning for differentieret opvarmning af dit Hot Yoga studie, anbefaler vi at bruge manuel styring af varmepanelernes temperatur, idet rumtemperatusstyring kun kan anvendes ved ens temperatur i hele rummet.

De infrarøde varmepaneler kan fås i mange forskellige designs, varianter og styrker og kan sættes sammen på alle tænkelige måder. Derfor har vi altid en løsning og en opsætning der passer til såvel, dit Hot Yoga studie, hjem, sommerhus, kontor, butik, vinterstue og udendørs terrasse mm. samtidig opnås typisk en energibesparelse på op til 60% i forhold til konventionel opvarmning.

Læs mere her...

Pilates Aalborg

Hos Pilates Aalborg kan der opleves Hot Yoga med zoneopdelt varme. Se mere her...