Infrarøde varmeprodukter

Infrarøde fodvarmepaneler

Powersun Fodvarmer

Powersun Standard

En lille handi fodvarmer til kontoret eller i hjemmet, på plejehjem m.m. størrelse 65 watt svarende til et strømforbrug på ca. 1 kr. for 8 timers konstant brug.

Hotmat

Hotmat

Er udført i gummi, og kan anvendes såvel inden som udendørs, tåler direkte vand påvirkning, speciel egnet til vådområder såsom slagterier m.m. strømforbrug ca. 85 watt.

Infrarøde varmepaneler

PowerSun Mini

SunPower Mini

Varmepanel velegnet til placering på fod, fås som standard i Ral 9010 lakeret, størrelse 130 Watt til 300 Watt.

PowerSun Standard

SunPower Standard

Energispare varmepanel, i alu med stål ophæng, fås som standard i Ral 9010 lakeret, størrelse 300 Watt til 450 Watt.

PowerSun Reflex

SunPower Reflex

Dette højt ydende varmepanel er velegnet til både vægophæng samt loft ophængning, produktet fås som standard i RAL 9010 lakeret, samt i mineral, andre RAL farver mod merpris, mange forskellige størrelser fra 300 Watt til 900 Watt.

PowerSun Perfekt

SunPower Perfekt

Dette varmepanel kalder vi "Perfekt" idet hele panelet er særdeles højt ydende, det har en ydelse der ligger 20 % højere ved samme strømforbrug, fås som standard i RAL 9010 lakeret, velegnet til væg og loft ophængning, forskellige størrelser fra 300 Watt til 500 Watt.

PowerSun Hexagon

SunPower Hexagon

Er speciel egnet til loft ophængning i for eksempel en høj indgangs hall, fås forberedt til loftstik tilslutning, størrelse 500 Watt, som vist på billede 1500 Watt.

PowerSun Reflex med aluramme

SunPower Reflex

Dette højt ydende varmepanel med et af ca. 1500 mulige forskellige billede motiver, er med aluramme i farve efter eget valg, beregnet til væg ophængning, men kan også ophænges i loft, forskellige størrelser fra 300 Watt til 600 Watt.

PowerSun Reflex uden ramme

SunPower Reflex

Dette højt ydende varmepanel med et af ca. 1500 mulige forskellige billede motiver, uden ramme, beregnet til væg ophængning, forskellige størrelser fra 300 Watt til 600 Watt.

Varmepanel med billede af Jac Art

Jac Art

Power Sun varmepaneler med forskellig kunstner motiver.

Varmepanel med billede af Michael Ôffler

Michael Offler

Et højtydende varmepanel, med et originalt maleri af den kendte tyske maler Michael Ôffler.

Nomix Mirror

Nomix Mirror

Er en serie af spejlprodukter med forskellig udseende, til anvendelse i badeværelse, entre m.m. fås i størrelser fra 300 watt til 900 watt.

ThermoPlus

ThermoPlus

Et varmepanel som er særdeles velegnet til anvendelse ved vinduer og indgangsdøre fås i forskellige størrelser og varianter fra 600 watt til 750 watt.

Loftvarmepanel EZ-HT

EZ-HT

Et loft varmepanel som er særdeles velegnet til anvendelse i butikker, kontorer, ejendomme med høj lofthøjde, kirker m.m. fås i forskellige varianter og størrelser fra 600 watt til 3600 watt.

Højtydende CIR

CIR

Et varmepanel der speciel er velegnet til korte perioder såvel på terrassen, i vinterhaven, svømmehallen, Wellnesscentre 1000 watt til 1500 watt.

ELIER

ELIER

Et varmepanel med særdeles koncentreret afgivelse af varme, og med en høj fugt beskyttelse IP65, der gør at den kan anvendes i næsten alle miljøer, kan monteres på væg, i loft eller på stativ, fås i størrelsen 1200 watt.

PowerSun fod (tilbehør)

PowerSun Fod

Fodstøtter som næsten kan anvendes til de fleste af vore infrarøde paneler.


Se mere på vores tyske producents hjemmeside.